Kirjeldus
Prosecco DOC Treviso Extra Dry
Värvus: kahvatu õlgkollane.
Aroom: värske,selgelt puuviljane ning särtsakas.
Maitse: sametine vahuvein.Maitses tunda kargust, meeldivalt hapukas. Vein on kuiv ning elegantne.Toidusoovitused
Suurepärane aperitiiv. See on vahuvein, mis sobib ideaalselt igaks sündmuseks. Sobib eriti hästi igat tüüpi mereandide ja kalaga.
Tiramisu ja muude kreemiste magustoitude juurde hea kaaslane.
Prosecco`t serveeri jahutatult, 4°C kraadi juures.
Vineyard
Growing Region: Motta di Livenza – Treviso Province – Veneto Region
Altitude: 9 m A.M.S.L.
Soil: Motta di Livenza Vineyard Soil – flood plain origins of natural clay and limestone.
Exposure: east/west
Trellis System: sylvoz
Plant Density: 3.000 plants per hectare
Age of vines: 40/23/15 years
Vinification
The fermentation in stainless steel vats, using selected yeasts at controlled temperature, was followed by the sparkling process in pressurized tanks using the ‘Charmat method’.