Kirjeldus
Rapalino Moscato D`Asti DOCG Brut Circa 26 Metodo Classico
Värvus: õlgkollane, kristallselge
Lilleline ja kompleksne aroom, peente, püsivate ning elegantsete mullidega, üllatades oma värskuse ja mineraalsuse poolest. Salvei, virsikuõie ja rohelise õuna aromaatne joon, mis on maitsmisel elav ja püsiv koos mulli täidlusega.
Vahuveini esimene kääritamine toimub roostevabast terasest mahutites kontrollitud temperatuuril, et säilitada aroome. Seejärel 6 kuud pärmisettel roostevabast terasest mahutites iganädalase batonnaažiga ( marjakestade segamine) enne villimist.
Vahuveini valmistamisel on kasutatud traditsioonilist meetodit. Vein on puhanud pudel vähemalt 36 kuud.
See suurpärane vahuvein sobib joomiseks aperitiivina, suupistete kõrvale. Samuti foie gras ja keskmise küpsusega juustudega. Sobib nautimiseks ka niisama. Serveeri jahutatult 8 kraadi juures.
Veinimaja peremees Marco ütleb:
This wine is my brother Claudio’s bet; for me, he has already won it.