Welcome Back
Ootame Sind tagasi!
Bramasole veiniklubi liikmele alati -20 % soodsamad hinnad! Alates 100€ tasuta tarne!
kreem, peekon, juust, sibul, petersell
kreem, juust, kirsstomat, pesto, seedermänniseemned, parmesan
kreem, pikantne juust, trühvlikreem, rosmariin, küüslauk, rukola
kreem, pepperoni, juust, austerservik, sibul, küüslauk, tšilli
kreem, juust, kana, kirsstomat, pesto, tšilli
kreem, prosciutto, portobello, trühvlikreem, parmesani juust, salvei, küüslauk, petersell
Kreem, prosciutto, artišokk, oliivipesto, salvei, rukola
kreem, parmesan, salvei, kirsstomat, mortadella vorst, pistaatsia
kreem, baklažaan, parmesan, punane pesto, petersell
kreem, gorgonzola, pirn, fenkol, kreeka pähkel, mesi, rukola
kreem, baklažaan, anjoovised, kapparid, oregano, rukola
Roomasalat, caesar kaste, parmesan
Roomasalat, caesar kaste, kana, parmesan
Austerservik, portobello, kookoskreem, fenkol, kappar,
kirsstomat, sibul, küüslauk, koriander, tšilli. Lisa kana + 2.-
Flammkuchen ehk Tarte flambèe on 100 aasta vanuse traditsiooniga hõrgutis, mil Alsace‘i talunikud küpsetasid puuküttega ahjudes leiba. Et saada teada, kas ahi on leiva küpsetamiseks õige kuumusega, pani pagar õhukeseks rullitud taignatüki ahju kiviplaadile, kui see krõmpsus, oli temperatur ahjus leiva küpsetamiseks ideaalne.
Sealt edasi määriti juba taignale kreemi ning kaeti peekoni ja sibulaga. Ahjust tulnud aroom tõmbas ligi teisi Alsace‘i naabruskonna talunikke ja nii lõigatigi Flammkuchen mitmeks tükiks, et igaüks saaks maitsvat kuumast ahjust tulnud küpsetist proovida. Tulemus ol nii maitsev, et sellest sündis terve traditsioon ning aja jooksul sai sellest delikatess – Alsace Flammkuchen
Meie jätkame seda toredat traditsiooni siin …House of Bramasole veinipoes ja kohvikus.
Bon Appetit!
Üks vürtsikas supp teeb alati hingele pai. Kosutab ja täidab kõhtu. Kui meil on piisavalt aega, siis keedame just seda maitsvat suppi.
Ootame Sind tagasi!